lördag 2 mars 2013

Salt öknen

Nu har vi kommit till La Paz efter 4 dagar i Salt öknen! 4 dagar av väldigt mycket bilåkning på skumpiga vägar har vi sett väldigt mycket vackert. Allt från SNÖ, flamingon, lama, laguner till små byar. Första dagen var vi tvungna att övernatta i ett liten by hos några som bodde där för att vägen var för dålig. Det hade regnat jättemycket några dagar innan. I byn bodde de 50 st. Utan ström och isolerade små hyddor så var vi tvungna att sova med 2 sovsäckar men vi överlevde det också. 

Vi har träffat en tysk tjej som har rest med oss ca 1 vecka nu och hon kan spanska, Våran guide pratade bara spanska så de va tur att hon va med annars hade vi inte fattat någonting på 4 dagar;)  

Sista dagen kom vi till själva Salt öknen och de va riktigt coolt och såklart tog vi massa häftiga bilder som man bara måste ta där:) Det är så svårt att förklara hur vackert de är så ni får se själva på bilderna.
Matilda i första byn vi övernattade i.

Dehär killarna kom och sjöng o dansade för oss innan vi somna

Marcha från Tyskland och Lau från Frankrike framför huset vi bodde i 
Tofsarna i öronen märker ut vilken lama som tillhör vilken bonde


varmkälla:)Kokablad;)

En gejser;)


Våran guide och vi! Det här är en vulkansten som liknar ett träd Våran söta mattank LucyRent salt

Hejdåååååå

Lama<3

2 kommentarer:

  1. Kul kort där ni ser ut att bära och lyfta varandra. Där fattades det ju i alla fall inte salt till ägget. Haha. Mamma

    SvaraRadera
  2. Det är lika kul varje gång som ni sätter in kort o berättar för oss här hemma så vi kan följa med var ni är o vad ni gör och glädjas åt allt ni får se o uppleva. mamma ulla

    SvaraRadera