torsdag 4 april 2013

Vera Cruz

Nu har vi åkt till Vera Cruz. Det ligger ca 5 h från Mexico City. Det ligger precis bredvid Mexikanska golfen. Igår var vi och besökte ett gammalt slott som ligger här. Det var jättefint och det var mysigt att gå runt i alla små gångar och vrår.Idag har vi gjort nått som jag har sett framemot att göra på hela resan, men det har inte gått att göra innan vi kom hit- DYKA! I Mexikanska golfen dessutom;) Matilda har inget dykarcertifikat så hon följde med och snorklade och lapade sol medans jag dök.
Det var sjuktvackert och jag hade turen att få se många olika saker. Han jag dök med lyckades se en catshark men ja missade den precis:( Det var nog kanske ganska tur för jag googlade den när jag kom hem och den såg ganska läskig ut kan man säga!
Redo:)

Det har börjat hända konstiga saker på vårt hotellrum. Jag tror inte på spöken men nu har ja nästan blivit övertygad. Matilda är helt övertygad över att det är det. Igår kväll släckte jag alla lampor och låste dörrens båda lås. Imorse när vi vaknade var ena bordslampan tänd och BÅDA låsen upplåsta! Sedan har olika "småsaker"hänt hela dagen! Läskigt!

Matilda äter fisk:)

Första dagen vi kom hit så gick vi runt i stan och tittade lite. Då fick vi syn på ett gäng killar som dansade streetdance. Vi ställde oss en bit bort för att titta på dom. Efter en liten stund fick de syn på oss och ropade på oss- White people!! come here! Så vi gick närmare och tillslut var vi med i showen! Alla mexicanarna tyckte det va jättekul att de drev med oss. Utan att ja visste ordet av så drog de med mig upp (OFRIVILLIGT!) Så vi låg 5st på marken och han voltade över oss;)

Han sopade iaf marken åt mig innan ja la mig.
<3


1 kommentar:

  1. Tycker det låter som om ni haft besök i rummet. Säkert av mänsklig art. Tänk på att ha koll på era värdesaker. Mamma

    SvaraRadera