tisdag 22 februari 2011

Paradiset!

Jag har hittat mitt PARADIS i Nha Trang! Det vackraste stället jag har sett hittills....

Vi kom hit igår med nattbussen från bullriga, stökiga och röriga Saigon.I Saigon mötte vi upp Johan, en kompis från sverige som har vart i Saigon i några veckor.
Jag har kommit fram till att storstäder i asien är ingenting för mig! Förutom att de har bra shopping. Om du ska gå över en gata och du står vid övergångsstället så hinner du bli gammal innan alla bilarna har stannat och du kan gå över gatan. Tricket är att bara gå rätt ut i vägen och gå långsamt så att alla mopedister kan förbereda sig på att du går över. Så trafiken är livsfarlig även här!

Försök att gå över här utan att bli påkörd!

Vi träffade några killar igår som vi satt och pratade med. Det hade flyttat hit från england och hade startat en bar och en skatebord/surfing affär här. Vi började prata om surfing och plötsligt frågade dom om vi ville hänga med dom och surfa imorgon så kunde de lära oss:) KLART vi ville det!
Så vi mötte upp dom idag och körde moped ut till en strand som heter The long beach 4 mil från Nha trang. Jag har aldrig sett sån vacker natur innan, det var precis som på ett vykort. Klarblått vatten, långa stränder och höga berg. Såklart glömde vi att ta med en kamera men killarna tog kort på oss med sin kamera som vi ska få sedan.
Killarna var riktigt duktiga på att lära ut och de hade mycket tålamod med oss men efter andra försöket kom jag upp på brädan:) Känslan av att väl komma upp på vågen var awesome, och riktigt svår att beskriva! Vi höll på i flera timmar och efter dagen slut har jag lärt mig att paddla ut mot en våg och sedan ställa mig upp och surfa på vågen helt utan hjälp:) Jag har blivit helt såld på surfing nu! Den 1 mars blir det Bali och ännu mer surfning:)

/Alex

3 kommentarer:

 1. åh vad härligt det låter! Jag blir riktigt avundsjuk, här är det fortfarande riktigt kallt :(
  kram kram

  SvaraRadera
 2. Låter som om surfing var något för dig. Är avundsjuk på värmen. Här är det -24,5 grader.

  SvaraRadera
 3. Jennifer o Mikaela23 februari 2011 15:27

  vi ar nu pa Bali och vi aker troligen harifran runt den 6:e mars! Kanske hinner vi dricka ol ihop da :)

  SvaraRadera