torsdag 3 februari 2011

Don Det

Nu har vi vart här i 3 dagar. det är en väldigt mysig och liten ö. Vi bor i bungalows som ligger precis vid vattnet och stället heter faktiskt Paradis:)
En dag hyrde vi cyklar för det är det smidigaste sättet att ta sig runt på ön för att den är så liten. Vägarna var dock väldigt guppiga o hoppiga men man kom fram tillslut. Vi åkte till ett vattenfall och sedan åkte vi med på en båttur för att se delfiner. Det tråkigaste var att man såg inte så mycket av delfinerna för det var aldelles för långt bort. Vi kunde inte åka närmare för att delfinerna var på cambodjanskt vatten. Det var kul men vi blev lite besvikna för att vi trodde man kunde få se dom på rikigt nära håll.

På Don det få får man inte gå runt i bikini eller för lätta kläder för det gör Laos invånarna generade. Eftersom vi bodde mitt bland alla invånarna så det var bara att klä på sig mer kläder fast det var fruktansvärt varmt:)

Nu ska vi till Pakse för att möta upp Matilda som är kvar där nere medans vi är på Don Det . För när vi var på Vang vieng så ramlade hon och skrapade i knäna, så hon har vart kvar här för att kunna gå till läkaren och fixa sina sår.
Nu blir det vidare till Vietnam :)

kram Alex

1 kommentar: