lördag 29 januari 2011

Laung Prabang- Asiens vackraste vattenfall

Nu har vi varit här i 2 dagar och det här stället är väldigt mysigt. Det är första gången som jag ser så många äldre turister som besöker det här stället.
Igår hyrde vi 3 st motorcykel för att ta oss till ett av asiens vackraste vattenfall. Innan jag åkte hit till asien lovade jag mig själv att inte hyra eller köra motorcykel i asien för jag har hört talas om alla olycker som händer här. När vi var på Ko phangan såg jag sååå många äckliga olyckor, och då blev jag ännu mer övertygad om att jag inte ska åka motorcykel. Men här kör man på höger sida och alla kör väldigt lugnt och vägarna är inte så krokiga. Så jag jag vågade köra till vattenfallet 6 mil fram och tillbaka:) Matilda och Ellen blev tagna av polisen efter att vi hade kört i 5 min för att det körde med linne. Boten blev 200 000 kip! Så det var bara att sätta på sig tjocktröjor och köra iväg.

Vattenfallet var så himla vackert och vattnet var jätteblått precis så som man ser på vykort. Vi badade i vattenfallet men det var iskallt men vi var ju tvugna det är ju inte varje dag man är vid asiens vackraste vattenfall:)


  
  Motorcykel turen:)
  
  En del av vattenfallet.
  e
  Här står vi i vattenfallet:)
Kram Alex

5 kommentarer:

 1. Ser ut som om ni har det jätteskönt.Fina bilder. Kram

  SvaraRadera
 2. gud vad härligt allt ser ut! avis som bara den :) hoppas allt är bra där nere. <3

  SvaraRadera
 3. Njut Alex, här är det några +grader och regn!

  SvaraRadera
 4. Jädrar vad gott Alex. din apa, njut säger jag med.. snart är du hemma igen, men då ska vi ha kul :D

  SvaraRadera
 5. åh vad härligt!! det ser jättefint ut!!! kram.

  SvaraRadera