måndag 10 januari 2011

Snorklingen

Nu har jag uppfyllt ett av mina många mål på denna resa- Snorkla:) Det var mycket bättre än jag någonsin hade trott. Jag tror inte att det går att beskriva det man måste se det med egna ögon. Känslan av att du ligger och snorklar i vattnet och allt är helt tyst omkring dig, du är i en helt annan värld. Hundratals fiskar stora och små i alla regnbågens färger simmar runt dig lika nyfiken som du. Att få se alla koraller och anemoner på riktigt precis som i "Hitta Nemo" filmen. Det är en oslagbar känsla.
 Nu ser jag framemot tills jag ska ta mitt dykarcertifikat! Det som var tråkigt var att ja såklart kom på alldeles försent att köpa med mig en vattenkamera men det ska jag inte glömma nästa gång.
Vi gjorde en heldag med snorkling, badning, mat, mata apor, se på sköldpaddor,besöka 5 öar + 2 st taxiresor för drygt 120 svenska kronor. Det är ett bra pris.:) Det var något helt annat än att snorkla i grebbestad vatten!

Imorgon åker vi härifrån till Ko phangan. Vi har fått med oss en kompis på resan som heter Emil från stockholm. Han har vart här nere på Ko Chang i 1 månad själv men nu hänger han med oss dit ner:) En bussresa som kommer ta 24 h, så de gäller att ladda datan och ipoden så man har nått att göra på vägen:)

Det här var den första ön vi kom till:)

Vi matade aporna med ananas.

Snorkling:)


Jag har även fått erbjudan om ett jobb här nere som bartender hos en jättesöt thai som heter Nong. Jag fick komma när ja ville och få bo och mat gratis. Så vem vet jag kanske kommer tillbaka hit ner och jobbar en sväng:) Det hade vart ganska häftigt:)

Kram Alex

6 kommentarer:

 1. Låter som om ni haft en underbar dag. Kul att det var bättre än du trott. Det där med jobb var ju typiskt dig. När kan vi höras på skype?

  SvaraRadera
 2. Birgitta Coucher10 januari 2011 18:42

  Hej Alexandra

  Kul att följa dig på resedagboken.
  Farmor har också varit inne och hälsar så mycket till dig.
  Kram Birgitta o Bo

  SvaraRadera
 3. Hej Alex! Skickade en kommentar förut idag men den försvann nog för att jag gjorde fel :)Va underbart du måste ha det,avundsjuk är jag men inte missunnsam :)Kramar Ulla.

  SvaraRadera
 4. Godt å høre deg bra i asia Alex. Jeg er så spent på eventyret ditt. Det er ganske sikkert du fikk jobb hvor som helst og når som helst fordi du er så flink. Lois fikk å se deg også på blogen din.
  Passe godt på seg selv.
  Storklem Lois og Rozel

  SvaraRadera
 5. åhh jag är så avundsjuk på dig nu! vill me snorkla hihi. <3

  SvaraRadera
 6. Hej min sötnos. Ser att du har det underbart, läser din blog varje dag! :) saknar dig och tänker på dig varje dag, <3 puss och Kram din Linda ps: det för med att du ska åka tillbaka och jobba där kommer inte på tal.. Det vet du, sen när du kommit hem ska dy förbli hemma:) hihi i Göteborg alltså, peace My love! :)

  SvaraRadera