söndag 9 januari 2011

Vattenfallet

Idag mötte vi upp några svenska kompisar som vi har lärt känna här nere för att gå upp i djungel och se på ett vattenfall:) Det var mäktigt att se på. Tyvärr har de vart så varmt här så det var ganska lite vatten i fallet. Det finns 5 st vattenfall på denna ö men 2 st har torkat ut. När vi kom dit så badade vi och solade en stund innan vi vandrade tillbaka ner från djungeln.

Imorgon ska vi på en båttur hela dagen. Vi åker med en båt som kör oss till olika öar. Den stannar även på olika ställen så man kan snorkla och bada om man vill:) Så nu hoppas jag på att det blir bra väder så man kan få lite färg. Det víktigaste jag måste ta med mig är ju solskyddsfaktorn så jag inte bränner mig ännu mer;)

Idag har jag även lämnat in min tvätt för första gången. Det är jättesmidigt att bara lämna in tvätten och få tillbaka den nytvättad och strykt. Det bästa av allt är att det är BILLIGT:)

Khlong Phlu heter vattenfallet.


Kram Alex

4 kommentarer:

 1. Ser härligt ut. Hoppas ni får en fin snorkeltur. det har du ju väntat på. Var rädd om er. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej!
  åh vad härligt det ser ut alltså!! Det där med att lämna in tvätten hade jag gärna gjort här hemma också...

  SvaraRadera
 3. Håkan Börjesson9 januari 2011 22:19

  Fina bilder, ser härligt ut. Alex jag vill inte arbeta jag vill hellre ligga på stranden och dricka paraplydrinkar. Var rädd om dig. Kram Håkan.

  SvaraRadera
 4. ååååhh.. va gött du har det skulle gärna ha bytt en stund Jag har jobbat 12-18 timmar om dagen för att hinna med kunder ordrar städning inventering budkörning bokförning snittning med mera det är inte alltid så enkelt att göra allt själv,men va gör man när dom andra går gipsade och på krycker, då är det gott att läsa dina resbrev och drömma sig lååångt bort Tack Alex Kram M

  SvaraRadera