fredag 17 juni 2011

På hemmaplan efter 5 månader:)

Nu har jag kommit hem lugnt och säkert och varit hemma nu nån vecka. Urs va 5 måander har gått snabbt de känns som om de va igår jag var hemma sist men inte. Vi stannade ju som sagt på moskvas flygplats i ett antal timmar innan vi kom fram till Stockholm där Lydias mamma stod och väntade på oss. Det var skönt att komma på svensk mark och att få höra svenska röster överallt, dock möttes vi av regn och rusk men det är ju Sverige i ett nötskal. Jag hade inga tjockare kläder med mig så jag fick låna av Lydia och så fick vi åka ner till stan och shoppa de första vi gjorde, och urs va dyrt allt var hahah.

Det som nästan var bäst var att stå i en varm dusch och duscha länge och varmt. Första gången jag kände mig riktigt ren på länge hahha:) Sen var de ju såklart maten, att kunna dricka vattnet ur kranen och en stor varm och mjuk SÄNG!
Jag stannade i huvudstaden i 2 dagar för att göra lite sightseeing och träffa några sköna stockholmare som jag har åkt med under resan. Det var jättekul att få träffa dom igen:)

08:or:)

Hittade Hedda på henns jobb på ica:)

shopping och rundtur i Stockholm.

Rundtur med Lydia och ännu en karta:)

Sedan bar det iväg hem till kära Färgelanda och min familj:) Mamma och Pappa stod och väntade på mig på Uddevalla station. Det var så kul att se dom igen men de kändes som om det inte alls var så längesen jag såg dom:) Det är sjukt va snabbt man kommer in i vardagen igen. Så skönt att vara på hemmaplan!


Precis kommit fram till Uddevalla där mamma o pappa väntade:) jipppii
Så nu börjar ett svenskt liv för ett tag framöver. Nu över sommaren kommer ni att hitta mig i Grebbestad där jag ska jobba på Kompass rosen. Men nu till hösten håller jag och några vänner redan på att planera en långresa till fast denna gången bär det av till Australien och Nya Zeeland.
Jag har en kompis som har rest massor innan som sa till mig precis innan jag åkte: du kommer få blodad tand och bara vilja resa hela tiden efter den här resan! Mitt svar var genast då: Nej jag kommer vara nöjd nu efter den här resan. Men jag kan erkänna att jag har blivit fast för det. Jag ska köpa en världskarta som jag ska sätta upp på väggen där jag ska dra streck mellan de länder jag har besökt och när den är färdig kladdad är jag färdig med att resa:)

En bild att drömma tillbaka till.....
PUSS Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar