söndag 29 januari 2012

Fraser Island

Nu har vi precis kommit tillbaka till hostlet i Hervey Bay efter 3 dagar på Fraser Island, 3 dagar med bara regn. Fraser island är världens största sand ö. Har aldrig sett så mycket sand i hela mitt liv och de är ganska konstigt att någonting kan växa där, men de fanns regnskog överallt.

Vi möttes upp tidigt på morgonen och alla var jättetaggade. Vi var 7 stycken i våran bil. Vi lyckades bli 6 svenskar och 1 tysk i bilen, stackars tysken. Hela våran grupp beståd av 4 bilar. Redan efter 5 minuter hade vi lyckats paja bilen. Det var nått fel på batteriet så hela bilen blev fylld med rök och vi fick slänga oss ut i regnet för vi trodde hela bilen skulle brinna upp. Men som tur va var det inget allvarligt men vi fick byta bil ändå.
Väl inne i våran andra bil fortsatte våran färd till Fraser. Vi blev alla väldigt förvånade när vi fick se va de var för underlag vi skulle köra på, sand, lera och världens guppigaste väg. Som tur var hade vi 4 hjulsdrift. Vi turades om att köra allihopa och de var verkligen skitkul och jättesvårt att köra:D

Våran guide visade oss runt på ön och vi fick se flera jättevackra sjöar och smultronställen. Vi bodde på ett camp där vi tältade. Vi hade dock otur med mitt o Carros tält för de regnade in. Det värsta var alla vilda dingos och alla äckliga spinglar och kryp som fanns överallt.

Vi hade verkligen en lyckad tur och jag har nog aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv och kommer bli en svår helg att glömma, tack Bollnäsgrabbarna och Daniel.
Här är gänget. Carro, Jg, Andreas, Johan, Jonny, Peter och Daniel

Bilen krascha....

Väntan på ny bil i regnet.

Terrängkörning på hög nivå.

En av sjöarna

Trångt och mysigt;)

Körning på stranden

En sjö mitt i sanden


De tre musketörerna


Ett skeppsvrak


Dingo!!!!

Dom här mupparna åkte vi med...

Min tur att köra:D

Bak i bilen

Carro:)


Dax för mat

Såhär såg duschen ut, äcklig!!

Kolla upp i höger hörn....

Världens andra största träd..

Påvägen hem sluatade våra vindrutetorkare fungera och de var översvämingar överallt. Tur vi hade Johnny för han lyckades köra hem oss endå:)

<3 

1 kommentar: