söndag 22 januari 2012

Nu har vi kommit till Noosa.

Våran resa rullar uppåt i landet mot Cairnes. Just nu befinner vi oss på ett ställe som heter Noosa. Det är ett naturresvervat. Ett mysigt ställe med små hus och mycket skog, vi tror även att de finns koalor som lurar i träden.
Se upp för Koalorna:)

På vägen upp till Noosa har vi stannat på 2 ställen, Byron Bay och Surfers paradis.
I Byron Bay stannade vi i 3 dagar. Vi bodde på ett hostel som var känt för att vara ett Hippie ställe, The art factory. Under våran vistelse där kunde vi vara med på yoga varje morgon, lära oss att blåsa i en Didgeridoo och titta på alla konstvärk som prydde hela hostlet. Det var även i Byron Bay som vi tog Surflektioner:) Vilket resulterade i träningsvärk i flera dagar men det var verkligen JÄTTEKUL! Den enda nackdelen var att de regna nästan hela tiden men annars gillade vi stället jättemycket och vi träffade många trevliga människor här.

Regn o mer regn....


När solen (15 min) kom fram sprang vi till poolen.

En av våra kompisar på hostlet;)
Surfers Paradis: Äntligen kom vi till värmen. Hela första dagen spenderade vi på stranden för att jobba på brännan vilket går väldigt segt. Surfers Paradis hade även många fina butiker som vi shoppade loss i. På kvällen bestämde vi oss på att följa med på Pub Crawl. Det är ca 300 personer som går tillsammans till olika pubar. Det blev en riktigt bra utekväll med  mycket dans och goda drinkar.


Det står Surfers paradis på skylten
                                  Igår hade vi lördagsmys med film och en massa onyttiga saker.

Vi bor i ett i ett rum med 8 andra personer...

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar