lördag 3 mars 2012

Queenstown

 Vi är i Queenstown nu och det är verkligen jättefint här men de är så fruktansvärt kallt. Jag har tillomed köpt mig en mössa och de säger väl endel. Så den lilla färgen ja fick i Australien är borta:( Jag som trodde jag skulle åka på solsemester men ack så fel..

Igår så va vi med om något ganska kul. En av killarna på vårat rum hade fått reda på nått sätt att de behövde "modeller" till ett företag för speedboats. De behövde nya bilder till deras broschyrer och hemsida. Så vi sprang ner där på morgonen, jag hann knappt få av oss pyjamasen. Glad i hågen att vi skulle få åka gratis speedboat:)
Det var jättekul men det var som sagt sjuktkallt och vi var tvungna att ha på oss t-shit för att de skulle se ut som om de va varmt och skönt. Vi höll på i några timmar för att få några bra bilder. Tillslut försvann solen så vi var tvungna att åka tillbaka.Väl tillbaka på stället fick vi pizza och varm choklad. Så om en månad ungefär så kommer de att skicka bilderna på hur broschyrerna kommer att se ut på mailen. Nu har ja jobbat lite som fotomodell också, de ni;)

En sak som är väldigt frustrerande är att vi inte kommer härifrån för att alla bussar är fulla och det går bara en buss om dagen. Vi har blivit uppställda på standby lista nu i 2 dagar och gått upp supertidigt för att vi kanske kan komma med om de är någon som cancerlerar men de har vi inte lyckats med. Nästa buss som vi kan komma med på är inte förren den 8:e och det är alldeles för sent. Jag börjar få lite ont om tid och det gör de ju inte bättre att vi blir kvar här. Så nu har vi bokat flyg till Wellington så vi slipper vänta så länge och slipper sitta på en buss i 20 h. 
Åk inte med Kiwiexperience om ni någonsin ska hit för de är bara bullshit. Det är lite som att åka på en klassresa. Man kan inte riktigt välja vart man vill hoppa av och hoppa på. Man tvingas att stanna på massa olika konstiga ställen för att busschauffören inte får köra längre. Helt vansinnigt!!!
En Italienare, en Tysk och en Svensk besteg berget i Queenstown!

Vacker utsikt. Det ligger snö på topparna..

Det här är en Speedboat som vi var modeller för;)Här är vi!!!

<3

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar