måndag 17 januari 2011

Coral Bungalows

Vi har kommit till det basta hotellet hittills. Jag bara alskar atmosfaren har. Det ar mest ungdomar som backpackar som bor har. Man ar som en stor familj allihopa:)
Vi har traffat manga nya kompisar har nere fast mest svenskar, for jag ar for lat for att prata engelska:) Vi har mest tagit det lugnt har nere, pa dagarna har vi mest legat pa stranden och solat och pa kvallarna har vi gatt ut pa olika bechpartyn som finns overallt. Man marker verkligen att man har kommit till en stor partyo for det ar fester varje dag:)

Ikvall ska vi pa thaiboxning. Vi ar ett gang fran hotellet som ska ga dit och kolla. Det ska bli intressant att se for man har hort sa mycket om det. Jag ska forsoka att ta lite kort som jag kan lagga upp:)

Igar var det ett stort poolparty har pa hotellet. Det var en stoor fest kan jag saga! Jag hade oturen att bli ner puttad i poolen men det ar ju sanna smallar man far ta nar man ar pa poolparty! Ikvall ar det poolparty har igen men ikvall far det ta och bli en lugn kvall:)

Kram Alex

2 kommentarer:

  1. Vad härligt ni har det.

    SvaraRadera
  2. Fyy vad härligt allt låter. vill med, vill med!
    tänker på dig jätteofta, men vet att du har det bra. Saknar dig.. / din bärfis <3

    SvaraRadera