torsdag 3 mars 2011

Bali baby!

Nu har vi kommit fram till Bali efter lite omständigheter. Dagen innan vi skulle flyga hit från Vietnam så blev Melinda sjuk. Hon fick en allergisk reaktion av några antibiotikatabletter hon fick. Så hon blev jättedålig o svulllnade upp och fick hög feber. Så det var ju bara att åka iväg till ett sjukhus i Hanoi. Där fick hon mediciner och hon blev lite bättre.

Första stoppet var i Singapore. Sa nu har jag vart dar med. Jag var aldrig utanfor flygplatsen men jag fick en stampel i passet iallafall :)Vi ångrade oss att vi inte kom på att vi kunde stanna där några dagar för att sedan åka vidare men det kom vi ju på lite försent:( På flygplatsen fanns Mc Donalds! Jag har nog aldrig saknat donkan så mycket och en Big mac har nog aldrig smakat så gott. Kändes bra att äta lite " svensk" mat, GOTT!

Antligen kom vi fram till Bali. Har ska jag  surfa, dyka och prova raffting är det tänkt iallafall. Jag har längtat efter det här och jag vill verkligen bli bättre på att surfa. Men det känns lite trist att tänka på att det här är dom 2 sista veckorna som jag kommer att åka tillsammans med tjejerna for sedan bär det av mot Malaysia där Caroline kommer ner och hälsar på  mig i 2 veckor och det ser ja framemot jättemycket:)

Efter första natten här blev Melinda ännu sjukare och vi fick ta en sväng till sjukhuset igen. Sjukhuset är jättefint och med duktiga doktorer så  det känns tryggt. Hennes feber och svullnader går inte ner så inatt är det 2 natten som hon får ligga kvar där. Jag hoppas verkligen hon blir frisk snart!!!
Så det jag har sett av Bali nu på  2 dagar är sjukhus, regn, åska och massa fina butiker. Men det ska det bli ändring på . Igår kom även min gamla sambo Lillian hit, det är jätteroligt att få  träffa henne igen:)

Sluta åska nu!
kram Alex

2 kommentarer:

  1. Roligt att följa dig på dina äventyr. Var rädd om dig! Tack för kortet! Jätteroligt att du tänker på oss gamlingar.
    Kramar

    SvaraRadera
  2. Hoppas att Melinda snart blir bra. Hälsa henne.Ska bli roligt att se några kort där du surfar.

    SvaraRadera