torsdag 10 mars 2011

Gili

Nu är vi på Kutas motsatts. Här på Gili är allt lugnt och stilla ingen stress alls, Kuta var det fest 24/7. Det är verkligen skönt med lite avkoppling och inga bilar och mopeder överallt när man har festat 6 dagar i rad. Det enda fordon här på ön är häst och vagn så om man ska ta en taxi så kommer det en söt liten ponny som kör en dit man vill:)

När vi var på Kuta träffade vi många svenskar från hotellet som vi bodde på och de har vi även träffat här så vi har gjort lite utflykter tillsammans. Vi har vart ute på en snorkeltur där vi fick se jättestora sköldpaddor och fina fiskar och så har vi surfat. Det är sjuktsvårt att surfa men väldigt kul. Det som är väldigt tråkigt är att botten har är så dålig. Den består nästan bara av koraller så det är lite läskigt om man skulle ramla på de grunda vattnet när man surfar för då kan man slå sönder dig.

Vi har fortfarande otur med vädret men det är i alla fall några soltimmar på dagarna. Inatt åska och regnade nått så fruktansvärt så hela bungalown skakade.
Om en liten stund ska vi gå och titta på solnedgången och imorgon åker vi tillbaka till Kuta för jag ska flyga till Malaysia på söndag och träffa Caroline:).

Bad och sol:)
Snorkelturen. Pim simmade under båten som hade glasgolv.
Här har vi legat hela dagen och bara jobbat på brännan:)
Take care  Alex

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar