tisdag 15 mars 2011

En dag i Kuala lumpur

Ja då skulle vi ju gå upp tidigt imorse för att köpa biljetter till Twins tower så vi kunde gå på bron mellan byggningarna som är 43 våningar upp. Vi råkade snoza lite för länge eller så var alla andra människor väldigt morgonpigga för när vi lyckas hitta dit med karta och tåg var alla biljetter SLUT! Allt förgäves men efter en glass lugna vi ner oss och gick ut för att skåda en av världens största byggnader. Ja va ska man säga det va högt och fint;)

Twins tower:)

När vi hade fotat klart och svalkat oss lite i fontänen bestämde vi oss för att åka och butiker som shoppa lite. Vi hade fått nys om ett köpcenter som har allt till och med en ishockeyrink mitt i köpcentret:) Där fanns bara fina butiker som hade samma priser om inte dyrare i sverige så det vart lite tråkigt men det kostar ju inget att titta.

Här åkte det för glatta livet;)
Till avslutning för kvällen hade jag och Carro lite myskväll för vi måste ladda upp oss inför djungelturen som vi ska göra imorgon och 3 dagar framåt. Myset blev CHIPS OCH DIPP:D:D Carro hade med sig det från swe och om det är nått jag har saknat hemifrån så är det chips med dipp. MUMS!

Kramkalas

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar